1 - INTRODUCTION2 - SKILLS3 - LEVELING4 - ROTATION5 - HOTKEYS6 - STATS7 - SPELLS8 - PET SPELLS9 - SUPER HINT10 - OTHER GUIDES

1 - INTRODUCTION

Some people asks me about a build for hardcore. I just started a hardcore trò chơi after studing a viable build. Engineers are the best class khổng lồ try a hardcore run. This guide is the result of my research.

The aim of this build is NOT tobe a tank, vì chưng NOT try khổng lồ tank for the group. The aim of this build is to lớn be a support + dps with high survivability.

Bạn đang xem: Hướng dẫn build embermage torchlight 2


2 - SKILLS

BLITZStorm Burst 1Heavy Lifting 15

CONSTRUCTIONHealing Bot 15Blast Cannon 15Spider mines 15Gun Bot 15Sledgebot 15Fire và Spark 10Charge Domination 1

AEGISForcefield 15Immobilization Copter 15

http://tidbi.ru/eng/engineer.php?lvl=100&fm=32&skill=0000010F00FFFF00F0A10F0000F000&stat=apafafapaaaaaaaa

Forcefield vs aegis of fate
Some players likes aegis of fate because they"re khổng lồ lazy lớn keep casting forcefield. But even without any charge, forcefield absorbs an amount of damagesimilar to aegis of fate, with the advantage that you have control of it"s activation because you can cast it. Blast Cannon does not generate charge, but auto attacks and charge domination does. With charge, forcefield absorbs much more damage than aegis of fate.

3 - LEVELING

As soon as possible, take the skill point from flame hammer và put it at another skill of the build.

Priorities to lớn spend skill points:1 - getting the firstlevel of blast cannon, spider mines, healing bot and force field2 - getting the first level of any other skill of the build3 - maxing healing bot4 - maxing spider mines và force field5 - spend points as you wish

Keep Blat Cannon at cấp độ 1 or 2 until you"re màn chơi 20, keep it at cấp độ 5 until you"re at least cấp độ 50.

4 - ROTATION

1 - When entering a new area, cast healing bot và immobilization copter2 - Forcefield ifthe shield is down. Always keep forcefield up. If it"s in cooldown, run until you can cast it.3 - cast gunbot & sledgebot if you"re facing a boss, or a elite, or a crowd of mobs lớn big4 - spam spider mines. Blast cannon if something gets to lớn near. Use mana potions if you need. Then return to lớn 2

at any moment during the rotation, use storm burst lớn keep distance from enemies

Remember to lớn ALWAYS keep forcefield up

5 - HOTKEYS


Ilike lớn put the healing bot, gunbot, sledgebot và immobilization copter at the bar and at the right click I rotate between skills using the hotkeys F1 (forcefield), F2 (blastcannon) và F3 (storm burst). The left click is only for auto-attack, movimentation and picking up itens.

6 - STATS

Put 2 points in FOCUS, 1 point in DEX và 2 points in VITALITY per level until you reach DEX 53.After that, put 3 points in FOCUS and 2 points in VIT perlevel.

7 - SPELLS

try to have these spells: Animal Handling
Concetration
Armor Expertise

8 - PET SPELLS

try to have these spells in your pet:Silence
Heal All
Summon Skeleton
Summon Zombies or Summob Nether Imp

9 - SUPER HINTS

1 - Before going to lớn the frosted hills, farm 10 eyes of grell & use as many as you can in yoursitems slots.

2 - If you`re about khổng lồ die, click "ESC" quickly và leave the game. Reroll the world before entering again và you`ll save your character.

3 - Try lớn gamble itens if you have money khổng lồ spend

4 - vì chưng not go to Frozen Caverns with the yeti

5 - vì chưng not enter the Arena of Slaughter


Embermage torchlight 2 là một trò chơi hành động với cách làm nhập vai vào những nhân vật. Mặc dù không phải ai ai cũng biết cách chơi trò này. Chúng yên cầu nhiều yếu tố không giống nhau từ người chơi. Sau đây sẽ là những gợi ý build embermage torchlight 2 vmmotorsdaihan.com muốn trình làng đến fan chơi. Vị vậy đừng bỏ qua điều gì nếu như khách hàng đang thiệt sự ý muốn chơi trònày nhé!


*

Embermage torchlight 2 là một trong trò nghịch hành động

Embermage torchlight 2 được review là tương đương với Torchlight gốc. Mặc dù nhiên, Torchlight 2 sẽ có được dungeon hốt nhiên đem đến cho tất cả những người chơi nhiều khám phá mới mẻ hơn. Trong trò chơi có rất nhiều loại quái thú khác nhau. Bạn chơi sẽ kungfu và nhận về điểm kinh nghiệm, loot.

Torchlight 2 có lối nghịch như “người chi phí nhiệm” của chúng.Tuy nhiên sẽ sở hữu những bổ sung cập nhật với quanh vùng rộng hơn cùng những nhiều thành phố, nghịch chiến dịch cũng lâu năm hơn. Ngoài ra là những tính năng mới như:

Chu kỳ thời gian chơi trong ngày
Hiệu ứng thời tiết gồm trong game
Giao diện dành cho những người dùng cũng được thiết kế với lại cuốn hút và mới lạ hơn.Người nghịch được quyền chỉnh sửa nhân thứ của mình. Đó là vẻ bề ngoài, tuyển lựa giới tính, sàng lọc khuôn mặt, vẻ bên ngoài tóc,…

Một vài nguyên tố từ phiên bản đầu tiên cũngxuất hiện quay trở về như:

Vật nuôi trong game. Tuy vậy những tùy lựa chọn được không ngừng mở rộng hơn dựa trên tùy biến chuyển cơ bản đã tất cả sẵn từ trước.
*

Vật nuôi trong Embermage torchlight 2Câu cá
Hệ thống hưu trí được lên chiến lược khá như là với phiên phiên bản trò nghịch đầu tiên. Tuy nhiên đã được thay thế sửa chữa bằng chính sách newgame+.
*

Embermage torchlight 2 được đánh giá là tương đương với
Torchlight gốc

Hướng dẫn build embermage torchlight 2

Việc gameplay build embermage torchlight 2 sẽ không quá khó nếu như khách hàng theo dõi đông đảo hướng dẫn build embermage torchlight 2 dưới đây của vmmotorsdaihan.com.

Những năng lực trong game

Ngọn lửa (Fire):Hào quang bạt mạng 15Tính mức giá thành thạo 5Nguyên tố 5Fire Brand 15Sương giá bán (Frost):Mưađá 15Frost Phase 1Nhà tù nhân băng 15Frozen Fate 1Ice Brand 15Bão táp (Storm):Prismatic Bolt 15Death’s Bounty 15Thương hiệu Lightning 15

Đặc điểm của các nhân đồ dùng

Các nhân đồ dùng trong game nhiều chủng loại với những kỹ năng, chiêu trò khác nhau. Dưới đây là những đặc điểm về các nhân trang bị mà bạn có thể tham khảo:

Elemental Boon có thời lượng ngắn và thời hạn hồi chiêu dài, vày vậynó đã biết thành bỏ. Nhưng vẫn không thể lắc đầu rằng tiền thưởng chúng đã đạt được là cực kỳ lớn.Prismatic Rift sẽ không còn quá cần thiết nếu chơi đúng cách.Charge Mastery rất hoàn hảo và tuyệt vời nhất với món quà 25% tiếp giáp thương mà các embermages nhận ra khi sạc. Quanh đó ra, cũng góp ích không hề ít cho vấn đề năng lượng ở đầu trò chơi.Prismatic Bolt tạo ra cháy, đóng băng và sốc, vày vậy bọn chúng kích hoạt yêu quý hiệu.Các cú tấn công Prismatic Bolt gây nên cháy, ngừng hoạt động và sốc, vì vậy chúngkích hoạt uy tín và tăng đáng chú ý sức gần kề thương của Prismatic Bolt.Elemental Attunement là quan trọng vì làm việc cuối game, các bạn sẽ mất rất nhiều thời gian để dịch chuyển giữa các pha ra đòn tấn công của bản thân với Prismatic Bolts, và việc gia hạn các cảm giác trạng thái là điều quan trọng để gây sát thương cao.Ice Prison là 1 công cụ điều hành và kiểm soát đám đông xuất xắc vời, bởi vì vậy nó đã có tăng tối đa.Để dành ít nhất 1 điểm khả năng trong Frozen Fate là đề nghị để điều hành và kiểm soát đám đông. Nhưngnếu chúng ta không đồng ý, bạn cũng có thể dành đặc điểm này cho Astral Ally.Immolation Aura là một phần thưởng phòng thủ giỏi với cấp cho của chúng.Frost Phase rất cần thiết cho khả năng dịch rời và né tránh. Một cung cấp độ, bắt buộc và đủ.Death’s Bounty là 1 trợ giúp ý hợp tâm đầu cho tài năng sống sót.
*

Đặc điểm nhân đồ vật – hướng dẫn build embermage torchlight 2

Cấp độ vào game

Ở lever 1 giữ Prismatic Bolt cho đến khi nhân vật của bạn ít tuyệt nhất là lever 20 trở lên, nếu không các bạn sẽ gặp vụ việc về năng lượng và những cấp độ thứ nhất của Prismatic Bolt không có tác dụng tăng sát thương của chúng.

Kỹ năng sản phẩm hai bạn sẽ cần đó là tính thuần thục. Hãy đưa chúng lên lever 5 càng nhanh càng tốt. Các năng lực sẽ không hiệu quả lắm nếu không có các nguyên tố tương xứng. Hãy ghi nhớ vấn đề này khi chọn kĩ năng thụ cồn bất kỳnào đó nhằm nâng cấp.

Luôn duy trì ưu tiên để lever 1 của các kỹ năng rất có thể hoạt động. Sau đó tối nhiều hóa các nhãn hiệu (băng/ lửa/ lightning). Khi bắt đầu đầu bốn điểm vào bất kỳ kỹ năng đang chuyển động nào. Hãy ưu tiên điểm kỹ năng đó cho tới khi nó đạt bội số cấp độ 5. Sau đó bắt đầu đầu tư vào những khả năng khác.

Trong giai đoạn đầu trò chơi, bạn sẽ thực sự mong có phần thưởng cung cấp 5 – Mưa đá và Bất tử.

Vì vậy hãy đầu tư mạnh vào Ice Prison cho đến khi nó tăng buổi tối đa. Sự kiểmsoát chỗ đông người mà chúng cung cấp đó là điều quan trọng để chúng ta có thể tồn tại trong trò chơi lâu hơn.


*

Luôn duy trì ưu tiên để lever 1 của những kỹ năng có thể hoạt động

Lưu ý lúc tập luyện

Luôn duy trì bảo vệ Nguyên tố cùng Hào quang quẻ Bất tử. Nếu như khách hàng đang đương đầu với một thương hiệu trùm hoặc một bạn tinh nhuệ. Hãy thực hiện Elemental
Overload và Dervish bất cứ bao giờ bạn bị tính chi phí và thời gian hồi chiêu sẽ hết. Xung quanh ra, hãy áp dụng một trái trứng nhện ma cà rồng hoặc một con con ngữa khi bước đầu trận chiến.

Sử dụng bên tù băng (Ice Prison) để kiểm soát điều hành đám đông. Hình như chúng cũng tương đối hữu ích để kháng lại những người chơi tinh nhuệ, không chỉ đám đông. Nếu như khách hàng đang đương đầu với một đám đông hoặc có vấn đề về năng lượng, hãy sử dụng Death’s Bounty.

Sử dụng Mưa đá (Cast Hailstorm) để thừa nhận phần thưởng và sở hữu lạisức gần kề thương cực lớn theo cấp của chúng. Dường như còn để gia công choáng và đóng băng quân địch trong một khu vực. Tại ngẫu nhiên thời điểm làm sao trong quy trình chơi, hãy chạy hoặc thực hiện Frost Phase nhằm giữ khoảng cách với kẻ thù của người tiêu dùng và né tránh những phép thuật để bạn không trở nên giết.

Để giúp chúng ta hiểu rõ hơn, xin mời xem thêm ngay clip mà cửa hàng chúng tôi chia sẻ chi tiết dưới trên đây nhé!


Trên đấy là những hướng dẫn build embermage torchlight 2 nhưng vmmotorsdaihan muốn ra mắt đến với những người chơi. ý muốn rằng với nội dung bài viết này các bạn sẽ có thêm nhiều tài năng chơi xuất sắc hơn, góp trảinghiệm game độc đáo và hấp dẫn hơn.

Torchlight 2 Embermage Build – Prismatic Bolt Build

The Prismatic Bolt Build is the best Embermage build option in Torch
Light 2 & turns the player into a fast firing DPS glass cannon that draws on the nguồn of all elements for damage. While the Prismatic Bolt will be the foundation of this build there are several powerful ice, fire và lightning elements that players can choose from to serve as their secondary attack và round out their mage build.

The Embermage is one of the most popular Torchlight 2 classes given their effectiveness in both solo & multiplayer games through the damage they bring lớn the team. Unlike the Engineer though the Embermage has a greater focus on damage và lacks durability so you’ll have to lớn fight carefully across normal và new game plus modes. Those that position carefully in fights and spend the time to acquire the necessary levels will find themselves in control of a powerhouse Torchlight 2 character that few builds can match. In this Prismatic Bolt build guide we will detail the necessary skill and stat point allocations necessary to lớn play the Embermage effectively.

Read our other Torchlight 2 guides for Engineer, Berserker và Outlander.

Embermage Overview

The Embermage fills the typical mage role in Torchlight 2 and has command of fire, ice và lightning talents that allow you to lớn burn, freeze and zap your enemies. Despite this overwhelming power over the elements little is known about the history of these magic & mana wielding characters in trò chơi though.

Given the Embermage is a magic user their playstyle revolves around staying back from enemies while unleashing powerful damaging elements that can also provide important utility. Each element also comes with its own brand passive in the respective skill tree that buffs your fire, ice and lightning further. Utilising wands and staff weapons they use their mana rapidly lớn cast skills from their arsenal rather than attack with these weapons which is further encouraged through their charge mechanic variant. The Embermage charge bar fills up when you khuyến mãi damage & when full activates total concentration that removes all mana cost on your skills while buffing them with 25% damage bonus.

While players can build their Embermage lớn utilise different elements as well as an Embermage melee build the Prismatic Bolt option is vastly superior for a normal playthrough or pushing your limits in new trò chơi plus so is recommended. That being said if you intend lớn only play through normal mode you’ll find most builds for the Embermage are suitable for the task given their powerful DPS focused skills.

*
*
*
*

Embermage Build Stats

Like your skill choices the Embermage build stat options are relatively straightforward with some minor tweaking of your options based on your playstyle and progression with acquiring gear.

Strength: No investment in strength is necessary for the Prismatic Bolt Embermage build as you’ll be gaining all your critical damage from other sources & Focus is your main damage source instead.Dexterity: Some critical hit chance doesn’t hurt the Primastic Bolt focused Embermage although given the ranged based playstyle the dodge chance does little for us. A small investment of around 50-100 points at maximum level is generally the goal here or around 1 point per level up.Focus: Your primary focus as an Embermage for the large magic damage và elemental damage boost it provides. Every spare stat point that you have will go into this skill which means you’ll have around 2,000 at màn chơi 100 for your stat points spent. Aim for at least 3 points during each màn chơi up as you progress through Torchlight 2 content.

Xem thêm: Em là cô gái mang hài đỏ - thơ: em là cô gái mang giày đỏ

Vitality: It is important to have a reasonable base of vitality given it provides health while boosting the effectiveness of armour & shields. While you won’t be looking lớn get close to enemies there are still a number of ranged attacks you’ll encounter as an Embermage & it can be an unfun experience lớn try dodge everything. Vitality should be mix at a point you feel comfortable with & slightly higher if you intend to lớn use a shield as you’ll have the benefit of the block chance boost. Look to lớn have between 100 to 300 at max level và place at least 1 point while levelling. If you feel you are too squishy in combat then địa chỉ cửa hàng more per level, particularly early on when you are still acquiring key pieces of gear and maxing out your crowd control focused skills.